Skip to the content

Når vi står sammen, kan vi løfte i flok.

Hos Profil Værktøj vil vi gerne bidrage til en grønnere hverdag, samt ordentlighed og rummelighed i vores måde at være på.

Når vi arbejder med vores sociale ansvarlighed, arbejder vi ud fra vores værdier:

- Ærlig og imødekommende dialog med vores kunder
- Teknisk/faglig sparringspartner
- Ordentlighed i alle aspekter af vores måde at drive virksomhed på
- Vi udviser respekt for den enkelte og for hinanden
- Vi er til at stole på og har langvarige relationer med kunder og leverandører
- Gøre hvad vi kan for en grønnere verden

Som en del af den sociale ansvarlighed bidrager vi til FN's Verdensmål. Verdensmålene anerkender at social, økonomisk og miljømæssig udvikling, fred, sikkerhed og internationalt samarbejde er tæt forbundne. Det kræver en fælles, global integreret indsats at opnå holdbare udviklingsresultater. FN's budskab er, at alle lande skal bidrage. Uagtet landenes forskellige udgangspunkt. De store udfordringer, vi står overfor i dag, er globale. Og det samme er konsekvenserne. Derfor er vi nødt til at løse udfordringer i fællesskab.

Vi har valgt at lægge størstedelen af vores fokus på disse Verdensmål:

8 - Anstændige jobs og økonomisk vækst

Vi stræber efter at forbedre vores ressourceeffektivitet og mindske miljøpåvirkningen gennem innovation og optimerede processer, alt imens vi fastholder vores høje standard for kvalitet og service.

Som arbejdsplads ønsker vi at vores ansatte trives på jobbet og at sikkerheden er i orden. Én gang om året afholder vi MUS-samtaler og er løbende åbne over for alt, der måtte komme.
Vi udviser socialt ansvar ved at ansætte lærlinge, tilbyder seniorordninger samt stillinger til medarbejdere på deltid og/eller i fleksjob.
Derudover involverer vi os i lokalmiljøet ved at støtte foreninger og lokale leverandører.

For at have et arbejdsmiljø præget af mangfoldighed, forskellige meninger og perspektiver, har vi 2 kvinder ansat i denne mandsdominerede branche. At have flere køn ansat giver et mere åbent og inkluderende arbejdsmiljø. Dette skaber et mere dynamisk og givende arbejdsmiljø.

12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Profil Værktøj fokuserer på ansvarligt forbrug og effektiv ressourceanvendelse.

Sammen med vores leverandører og partnere arbejder vi på at reducere spild og fremme genbrug af materialer.

For at højne menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder, miljø og forretningsetik er i fokus hos vores leverandører, indkøber vi vores værktøj hos store anerkendte leverandører.

Til vores ejendomme har vi 2 overordnede ambitioner:
- reducering af vores forbrug
- forbruget skal komme fra grønne kilder

Vi installerer solceller på vores bygning i Tjørring for at gøre vores forbrug mere grønt. Vi slukker for så vidt muligt lyset i de rum, der ikke bliver brugt.

Sammen med vores leverandører arbejder vi for at indføre mere bæredygtig emballage. Ved at fokusere på bæredygtig emballage kan vi arbejde for at reducere vores miljømæssige fodaftryk, men også opfylde forbrugernes stigende efterspørgsel efter ansvarlige produkter.
De papkasser vi modtager vores varer i, bliver genbrugt til forsendelse igen. Også det papirfyld som kasserne indeholder, bliver genbrugt. De papkasser der af forskellige årsager ikke kan genbruges, bliver lavet om til kassefyld og dermed genbrugt.
Det affald af forskellig art, som vi må have, bliver forsvarligt kørt på en miljøplads og sorteret efter kategori.

Den første el-bil i vores vognpark er indkøbt og vil vil undersøge muligheden for køb af flere el-biler i fremtiden.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar. Ring på 9626 1400 eller skriv til info@p-v.dk