Skip to the content

Leverandør

Vi samarbejder med verdens bedste. Mød dem her.


 

Siden starten i et lille fabrikslokale, i midten af Pesaro, Italien i 1964, har CMT Utensili gradvist udviklet sig til det det er i dag - et moderne, effektivt industricenter beliggende kun et par kilometer fra hvor det hele begyndte.

To generationer af Tommassini familien har arbejdet og investeret for at gøre "Costruzioni Meccaniche Tommassini" tilgængelig for enhver træbearbejdende industri, og alle håndværkere i hele verden.

Efter at have opnået et sådant mål om udbredelse, holder CMT stadig fast i det største mål - at producere værktøj til træindustrien i den højest muligt kvalitet.

Læs mere på www.cmtorangetools.com
  

Med 40 års erfaring i produktion af præcisions skærende værktøj til såvel træ-, plastic-, aluminium-, og metalindustrien, har Frezite opnået en førende position blandt de ledende producenter på disse områder. Dette skyldes blandt andet en stor vilje til at lytte til deres kunder, og politikken om kun at producere efter meget høje standarder.

Et højt specialiseret team, er ansvarlig for produktionen hos Frezite. Uddannelse af personalet til et højt professionelt niveau, har altid haft en væsentlig prioritering hos Frezite. Avanceret moderne teknologi sætter Frezite i stand til at imødekomme alle ønsker om specialprodukter, til både konkurrencedygtige priser og høje standarder.

Det er Frezites politik, altid at lede efter nye løsninger, og nye produkter for at imødekomme efterspørgslen.

Læs mere på www.frezite.pt
   

Jack Midhage AB blev grundlagt i 1984 af Jack Midhage. Jack Midhage AB er en af de førende leverandører til byggeindustrien indenfor diamantværktøj. I 1991 blev Morgan Midhage og Peter Logan medejere og i 1998 blev Jack Midhage Diamond Production AB etableret som et datterselskab til Jack Midhage AB. Jack Midhage Diamond Production AB er ledet af Peter Pettersson og selskabet producerer diamant værktøj, herunder kernebor, våd-savklinger og gulvslibeskiver.

Jack Midhage ABs mål er at betjene kunderne gennem personlig service, hurtig levering og egen produktion der giver stor fleksibilitet. Jack Midhage har også et bredt sortiment af andre typer værktøj samt maskiner, hvilket hjælper deres kunder til at begrænse antallet af leverandører.

Læs mere på www.midhage.se
   

Andre leverandører

 

Tigra - www.tigra.de

G3 di Fantacci Giancarlo & C. S.r.l. - www.g3fantacci.com

Rinaldi - www.rinaldi.it

AKE - www.ake.de

EDN - www.edn-neuhaus.de

Kadur - www.kadur.com

Fisch Tools - www.fisch-tools.com

Fink - www.finktools.com

OSM-Tools - www.osmtools.dk

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar. Ring på 9626 1400 eller skriv til info@p-v.dk