Skip to the content

Vi vil altid yde den bedste service

Vores idegrundlag er, at vi ikke blot ønsker at være en værktøjsleverandør,
men også en teknologisk partner for vores kunder.


Vores idegrundlag bygger på, at vi altid vil yde den bedste service, både med hensyn til personlig kontakt og faglig kompetence. Vores idégrundlag er, at vi ikke blot ønsker at være en værktøjsleverandør, men også en teknologisk partner for vores kunder. Kun som sådan, og ved at lytte til vores kunder, kan vi komme med de rigtige løsninger.

Det er vores opgave at levere det optimale værktøj til enhver opgave, og derfor har vi måske nogle gange en løsning, der er anderledes, end den kunden har forestillet sig. Vi har et fælles mål, nemlig den optimale løsning tilpasset kravene til investering for den pågældende opgave.

Vi er ikke den største værktøjsleverandør, ihvertfald hvis man ser på antal medarbejdere. Vi tror på, at den fleksibilitet vores størrelse giver os, er en fordel for både kunder og os. Sammen med vores ekspertise og en håndfuld af de bedste leverandører, sætter det os i stand til at give vores kunder den bedst mulige service.

SERVICE er et nøgleord for os.

 


 

Vores historie:

1999
Selskabet Profil Værktøj A/S bliver stiftet, med Torben Sørensen som eneaktionær. Målet er at sælge skærende værktøj til træbearbejdning til industrien og byggebranchen i Danmark. Torben Sørensen har en baggrund med 8 års erfaring indenfor branchen, med ansættelse hos Dansk Værktøjs Service A/S som hovedsageligt solgte værktøj til træindustrien i Danmark.

Det første halve år i Profil Værktøj er der to ansatte: Torben Sørensen som står for salgsdelen, og Peter Olsen som står for den administrative del.
Firmaet får en god modtagelse på markedet, og efter kort tid bliver en indkøber ansat til at varetage indkøb og kontakten til leverandørerne.
Profil Værktøj får fra starten eneforhandlingen af CMT-produkter i Danmark.

2000
Profil Værktøj køber deres største konkurrent Dansk Værktøjs Service A/S og overtager både medarbejdere og varelager. Samtidigt overtager Profil Værktøj lejemålet på Nystedvej 23 i Herning, hvor selskabet får plads til et større lager og flere ansatte. I samme forbindelse indtræder Lars Henriksen i ejerkredsen. Overtagelsen betyder at Profil Værktøj nu får endnu bedre fat i det danske marked, og salget og medarbejderstaben vokser løbende.

2008-2009
Efter flere år med vækst rammer finanskrisen branchen og dermed også Profil Værktøj. Det betyder at omsætningen og indtjeningen er presset i selskabet. Dog lykkes det at komme gennem krisen uden tab, og selskabet kommer styrket ud af perioden. For industrien betyder krisen dog at mange af de tidligere industrikunder er lukket, og meget af produktionen er flyttet til udlandet.
Profil Værktøj satser derfor fremover målrettet på salg til byggebranchen gennem forhandlere såsom trælaster og håndværkerbutikker. På grund af deres store ekspertise om produkterne og hurtig levering, vælger flere og flere af de store butikskæder i landet at lave faste aftaler med Profil Værktøj i de kommende år.
Kasper Christensen indtræder i ejerkredsen i 2009 i stedet for Lars Henriksen og Peter Olsen.

2009-2010
Profil Værktøj køber den mindre konkurrent og samarbejdspartner Proftool Aps. Det betyder at varesortimentet bliver udvidet til også at indeholde skære- og slibeværktøjer til murerbranchen. I 2010 vælger ejerkredsen i Profil Værktøj at købe ejendommen Tjelevej 38, Herning, og efter renovering af ejendommen flytter virksomheden til disse større lokaler. Væksten er tiltagende efter krisen, og der er atter optimisme i branchen.

2015
Torben Sørensen udtræder af ejerkredsen og Kasper Christensen er nu eneaktionær.

2017
Jens Brandt og Peter Olsen indtræder i ejerkredsen med hver en mindre aktiepost.

2018
Profil Værktøj A/S køber Materielhuset A/S.
Materielhuset A/S er totalleverandør af stiger og stilladser til professionelle håndværkere. Firmaet ligger i Havdrup, Sjælland og har lager og administration der. Materielhuset bruger samme forhandlernet som Profil Værktøj, og der forventes store synergieffekter ved opkøbet. Ud over det danske marked, er Materielhuset også repræsenteret på det svenske marked ved datterselskabet Unihak AB. Profil Værktøj ser store fremtidsmuligheder i at indtage dette marked med sine produkter.

I forbindelse med opkøbet genindtræder Torben Sørensen i ejerkredsen sammen med tidligere ejer af Materielhuset Tommy Ulrich.

Fremover drives Materielhuset som et søsterselskab til Profil Værktøj A/S under PM Group.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar. Ring på 9626 1400 eller skriv til info@p-v.dk